Keurmerk Uitvaartzorg

Keurmerk Uitvaartzorg van NKU

Als eerste uitvaartonderneming in de regio West-Brabant heeft Zuylen Uitvaartverzorging in 2007 het Keurmerk Uitvaartzorg ontvangen van NKU (Nederlandse Kwaliteitsraad Uitvaartzorg). Er was tot die tijd geen keurmerk voor de uitvaartbranche. Na grondig onderzoek binnen onze organisatie is er bevonden dat wij voldoen aan de gestelde eisen van het keurmerk. Dit keurmerk heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld en geprofessionaliseerd tot het hedendaagse keurmerk van SKU.

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU)

Keurmerk Uitvaartzorg

Jaarlijks worden wij door een onafhankelijke instelling namens SKU getoetst of wij voldoen aan de door hun gestelde eisen. Deze eisen vertalen zij in de volgende zes zekerheden:
1.  Heldere afspraken over de uitvoering.
2. Transparante kostenbegroting.
3. Goede organisatie van de uitvaart.
4. Bekwaam personeel.
5. Doelmatige klachtenafhandeling.
6. Jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek.
Het keurmerk is uiterst betrouwbaar. De Raad voor Accreditatie, toezichthouder vanuit de overheid, heeft het Keurmerk Uitvaartzorg de hoogste score (10) gegeven. Dit kunt u terug zien op ConsuWijzer.nl.

Beluister hier de radiospot 1 en radiospot 2 die werden uitgezonden op Radio 1, 2, 4 en Classic FM.

Keurmerk Uitvaartzorg Requiem

Zuylen Uitvaartverzorging is als enige uitvaartverzorger in de regio Breda aangesloten bij de Requiem Coöperatie. Dit is een landelijk netwerk van de beste lokale uitvaartondernemingen. Deze bedrijven kenmerken zich door een persoonlijke aanpak, een transparante wijze van werken en maximale keuzevrijheid. Het zijn ondernemers met een hart voor mensen en tijd voor nabestaanden. Waarbij deskundigheid en professionaliteit gewaarborgd zijn.